Kom hem

Nu finns det internet i nya lägenheten. Och jag borde egentligen sitta och skriva en debattartikel till skolan. Men hur kul är det när man kan ladda hem Lost S03E07 på under tio minuter?

Läser nån fortfarande?

Sitter i skolan och tänker att jag måste gå och fylla min termosmugg med kaffe. Vi gör affischer i Photoshop och har tillgång till en dryg lärare som är oförtjänt snygg. Skulle helst bara vilja gå hem och typ tvätta, diska, dammsuga och vara allmänt hushållssam. Så kan det gå.

<3

Det slog mig att jag inte har postat något på över en vecka. Har egentligen inte så mycket att skriva. Har svårt att få fram något. Jag lägger istället all min tid på att gå i skolan alternativt hänga i världens just nu finaste lägenhet. Och just det, jag lägger även överdrivet mycket tid på att hålla koll på alla annonser som för tillfället läggs in på Blocket. Sökord jag överanvänder är snurrfåtölj, teak, sideboard och sjuan. Klyschigt va? Och om jag glömt säga det så flyttar jag inom en snar framtid från Uppland till Södermanland.

Webbis och cava

Bloggen har inte fungerat den senaste veckan, och egentligen har jag nog inte ens haft tid att uppdatera. Men har som sagt lutat karriärsstegen åt ett annat håll nu. Bytt form mot text, och jag tror att det kommer bli bra. Bättre. Och jag intalar mig att det kommer ge mig fler möjligheter. Att få göra något jag vet att jag behärskar och att få göra det jag vill när jag väl är klar. Och alldeles säkert kommer det ge mig fler möjligheter att försörja mig. Men sånt är ju trist att tänka på nu. Så det gör jag inte. Det finns andra ändrade planer också. Men dem håller jag på ett litet tag till.

Months

Har hunnit sjukanmäla mig. Och byta klass. Och kurs.