Lingonvecka?



Ekologiska tamponger som heter Lingonvecka? Jag vet ju inte med er, men jag har fan mens och inte lingonvecka.

Razzle lördag

Jag dricker Prosecco. Jag dricker tequila från Azorerna. Jag dricker Sangsom från Thailand. Jag dricker till och med pressad citron från flaska att skölja tequilan med. Och så lyssnar jag på Razzle dazzle rose för första gången på säkert två år. Och även om den aldrig kommer att vara så bra som då, så är den så jävla bra.

"Som en lysande sol"

Vi letar efter en ny garderob nu och surfar därför lite Blocket, Ikea och andra ställen där sådana finns. Den ska vara vit, praktisk och gärna fin, men det finns väl ändå en gräns för hur mycket man kan överdriva en garderobs egenskaper?

There's one I in Kattis

Nu är alla viktiga papper påskrivna, så nu kan jag börja tjata om att jag har ett jobb igen. Ett bra sådant (detta skriver jag till exempel på den Macbook pro jag fick som välkomstgåva), så jag är nöjd, utmattad och tillfreds.

Årets finaste årskrönika

Man kan ju tycka vad man vill om dem, men det här är ju för jävla fint alltså.


Fira fram till måndag

I kväll korkar vi nog upp bubbelvinet också.

Is this real life?


David after dentist.

Pilotbrillor hit och dit

Jag är väl egentligen inte den som vill ge mig in i det här med att tycka till om pilotglasögon, men de här två är väl två väldigt misslyckade exempel på bärare snarare än tvärtom. 

Senare: Jag kollade igen. Haha, VÄLDIGT misslyckade.

Wonder if you’ll understand it’s just the touch of your hand

Och när jag inte har trevligt med Arthur så Spotifyar jag Only you och lyssnar på alla versioner som existerar. Hon den där präktiga schlager-lärarinnan har gjort en egen tolkning, som jag dock, och faktiskt inte bara av princip, inte tål. Och då är i dag ändå dagen då jag godtar det mesta. Den bra dagen.

Se där

Jag och Arthur Russel njuter och funderar på att korka upp en flaska vin.