Here comes the flop

Idag ringde en trevlig kvinna från Casino Cosmopol och frågade om jag vill komma på intervju hos dem nästa vecka. Det var högst oväntat, och jag vet egentligen inte vad som är mest konstigt, tanken på mig som pokerdealer eller att jag över huvudtaget är påtänkt för jobbet. (Och nu började Celebrity Poker på tv, tecken ett!) Det vore ju onekligen ganska spännande med ett jobb som inte inkluderar någon form av mat, och det finns nog blygsammare ob-tillägg än de klockan fyra på morgonen. Men allvarligt, kan över huvudtaget någon föreställa sig mig i denna mundering?:

dealer

Kommentarer
Postat av: angelica

men gud, ska du jobba som pokerdealer? haha. skum brach ju, men säkert kul o annorlunda. lycka till på intervjun :) (och svar nej, har svårt att tänka mig dig där på bilden, fast varför inte?)

2006-05-31 @ 00:46:04
Postat av: Andreas

Oj, den här bloggen tyckte jag sannerligen om.

Postat av: Daniel

Äsch jag tycker du skulle passa som pokerdealer! Bruden på bilden ser ju ut som ett skogsväsen och du är ju lite sådär småländskt vän och mystisk.

Vilken kombination, bara långa plastöron och lite magiska förmågor som saknas alltså. Men det har säkert Svenska Spel kurser i som du kan få gå på.

2006-05-31 @ 11:27:34
URL: http://daniel.sprayblog.se
Postat av: martin

haha, det låter som ett yrke för dig!

2006-05-31 @ 13:02:18
URL: http://litelittelar.blogg.se
Postat av: Daniela

haha, vad oväntat! men spännande :)

2006-05-31 @ 22:06:38
Postat av: Lovisa

jag har inte svårt att se dig som dealer, tror att det skulle passa dig bra! Du är organiserad och skärpt juh. Om du skulle få jobbet, vilket pokerproffs du skulle kunna bli!

2006-06-01 @ 22:26:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback